donderdag 20 februari 2014

Snack van de week.

Ik zou dit het liefst elke dag eten.

Ik geef het toe, ik ben een enorme vreetbeer en ik hou van snoepen. En dan het liefst chocolade. Nou is Milka al een tijdje mijn favoriet en probeer ik graag de verschillende variaties uit. Zo heb je bijvoorbeeld de confetti variant met smarties, de daim variant met stukjes caramel en de oreo variant met, je raadt het al, oreo's.

Laatst kocht ik een misschien niet zo'n hele speciale variant, maar wel een hele lekkere, de Milka bubbly. Het doet je op het eerste oog waarschijnlijk denken aan een Bros als je de verpakking ziet. Je ziet namelijk van die soort kleine luchtballetjes aan de binnenkant zitten. Die zorgen voor een hele lekkere zachte smaak. Persoonlijk vind ik hem ook lekkerder dan een Bros, omdat ik de smaak van de Milka chocolade gewoon onweerstaanbaar lekker vind.

Wat ik ook erg leuk vind aan de bubbly variant is dat het geen gewone vlakke reep is, maar allemaal balletjes aan elkaar die samen een reep vormen. Het breekt alleen wat moeilijker gelijke stukken af, maar een extra groot stuk is helemaal niet erg. Van mij krijgt deze variant van Milka een dikke 10 en ik denk dat ik hem nog vaak in mijn voorraadkast zal zien.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten