dinsdag 8 april 2014

Blog tijd

Leef je nog?

Jaja ik leef nog en ik had aan iemand op ask.fm beloofd dat ik zo snel mogelijk weer iets zou bloggen.. Maar dat is nu ook alweer een tijdje terug. Hoe leuk ik het bloggen ook vind, mijn inspiratie raakt helaas snel op en heel veel tijd heb ik er niet voor met school.

Mijn doel om iedere dag te bloggen was echt onmogelijk voor mij vanwege mijn drukke opleiding en lange reistijden. Een keer per week zou makkelijk te halen zijn, dus ik hoop me daar nu een beetje aan te kunnen houden. Ik wilde het bloggen eigenlijk niet gebruiken om iedere week een verhaaltje te schrijven, maar meer om ook producten aan jullie te laten zien zodat jullie er ook echt iets aan hebben.

Laatst ontdekte ik dat mijn foundation op was. (Al gebruik ik dat zelden tot nooit) En toevallig was die week de foundation in de aanbieding bij de Etos. Niet de foundation die ik al had, maar wel een die ik wilde proberen. Dus die heb ik toen gekocht en ik zal er binnenkort een review over schrijven. (Dit keer echt binnenkort en niet over 3 weken!)

Hopelijk heb ik in de vakantie weer leuke dingen te vertellen en te bloggen, want ik vind het zonde dat ik hier zo weinig mee doe. Helaas is het nu weer tijd om verder te gaan met mijn huiswerk. Ik heb het namelijk alweer lang genoeg uitgesteld. Oepsie.