woensdag 19 februari 2014

Een doodnormale woensdag.

Een woensdag uit duizenden die eigenlijk weer niet zo speciaal was.

Je hebt van die standaard dagen waar je eigenlijk altijd wel tegenop kijkt en bij mij is dat de woensdag. Waarom? Omdat je dan pas halverwege de week bent en die dag echt voorbij lijkt te kruipen. Daarbovenop is woensdag de dag dat er de meeste problemen zijn met de trein die ik altijd moet hebben.

Zoals gewoonlijk ging om 06:30 de wekker en zat ik een uurtje later alweer op mijn fiets op weg naar het station. Voor het eerst had mijn trein geen super erge vertraging en haalde ik netjes mijn overstap. (Wat echt een wonder is, want op woensdag zijn er ALTIJD problemen met de trein.) Eenmaal op school aangekomen gingen de 3,5 uur Photoshop les in en kon het feest beginnen. Het  is niet dat ik het vreselijk vind, maar ik besteed liever mijn tijd aan andere dingen. Omdat ik de vorige les al eerder klaar was en al aan de opdracht van deze week was begonnen mocht ik eerder uit de les. Correctie, ik stond om 10:00 al buiten met Bram om de fiets te pakken richting de stad.

Na een fietstocht van zo'n 10 minuutjes stonden we al te springen voor de Primark. Het is een soort ritueel geworden om daar heen te gaan, maar helaas kwamen we met lege handen terug. De reden: ik had nog maar 25 euro op mijn rekening omdat ik gister een jas had besteld. Het volgende uitstapje ging naar de H&M en daarna was de lange winkelstraat aan de beurt, maar weer zonder succes. Op het eind zijn we nog een lekker broodje wezen eten bij de Bakker Bart en gingen na een klein rondje Albert Heijn weer terug naar de fietsenstalling. 

Zo viel de ochtend Photoshop uiteindelijk best wel mee en was het na de middag pauze tijd voor 3,5 uur Creativity Een leuk vak, maar soms best lastig. De tijd ging snel en het was zeker geen verkeerde les, maar ik was blij toen ik weer in de trein richting huis zat. Na twee keer in slaap gevallen te zijn in de trein was ik weer bijna thuis. Het avondeten was niet speciaal, de avond zelf ook niet. Niet veel gebeurd en niets gedaan, behalve op mijn been toekomstige tatoeages getekend te hebben die er vervolgens in de douche moeilijk vanaf gingen. 

En nu, nu zit ik dit te typen onder het genot van een kopje Vanille Caramel thee. (Dat is mijn nieuwe favoriete thee trouwens.) Maar ik denk dat het weer tijd is om onder de wol te kruipen. Deze dag is nu wel lang genoeg geweest en morgenvroeg gaat de wekker weer voor een lange dag school. 


Ps. Toen ik terug kwam op school was net mijn salaris gestort. Even balen, want als het 
er eerder op stond had ik nog iets kunnen kopen in de stad. Maar heel misschien is het ook wel beter zo, anders had ik nu alles al weer uitgegeven..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten