dinsdag 18 februari 2014

Filmpje van de dag.

Dit filmpje zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een favoriet filmpje dat je leuk vindt om te kijken. Al is het maar de clip van een liedje. Het maakt niet precies uit wat er nou zo speciaal aan is, want voor jou is het een mooi filmpje. En vandaag deel ik mijn favoriete filmpje met jullie.

Het filmpje gaat over Jesse en Sam. Om hun situatie een beetje te begrijpen en hen te leren kennen moet je eerst dit filmpje kijken. Daarna zul je het tweede filmpje, mijn favoriete filmpje, beter begrijpen.



Nu je weet wat hun situatie is en wie ze zijn kan ik jullie het andere filmpje laten zien waar ze elkaar gaan ontmoeten. Ik weet eigenlijk niet hoe ik ooit bij dit filmpje terecht ben gekomen, maar ik vond het meteen zo lief en heb hem ontzettend vaak gekeken. Het geeft mij gewoon een heel gelukkig en liefdevol gevoel als ik naar hen samen kijk en daarom zal dit filmpje altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.



Jesse en Sam zijn nog steeds samen en ze zijn inmiddels ook verloofd. (Of ze in de tussen tijd al getrouwd zijn weet ik niet.) Dit was dus mijn favoriete filmpje en dat zal voorlopig nog wel zo blijven denk ik. Wat is jullie favoriete filmpje en waarom? Reacties zijn welkom, ik ben benieuwd naar jullie verhalen en filmpjes.

1 opmerking:

  1. Ah deze video's heb ik een aantal jaren terug echt zó vaak gekeken. Geeft mij meteen weer een goed gevoel, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen