Pagina's

woensdag 12 februari 2014

School opdracht over onzekerheid.

'Wat is voor jou onzekerheid?'

Dat is de vraag die ons gesteld werd op school. We moesten onderzoek doen naar onzekerheid. Wat het nu precies voor ons inhield, maar ook wat het voor anderen kan betekenen. Met wat woordwebben ben ik begonnen met het maken van schetsen. Want wat wilde ik nu precies laten zien? 

Mijn eerste idee/schets vond ik meteen de beste. Ik wilde iemand laten zien die zich door onzekerheid heel eenzaam voelt. En zich vooral in grote groepen mensen het liefst zou verstoppen. Met Photoshop ben ik wat aan de gang gegaan om het beeld te creëren wat bij mijn idee paste. Het is nog steeds een soort prototype en ik ben er ook nog helemaal niet tevreden over. (Misschien komt dat ook wel een beetje door mijn onzekerheid.) 

Omdat ik vandaag toch iets met jullie wilde delen is het uiteindelijk deze opdracht geworden. Ik ben nu ook best wel benieuwd naar waar jullie precies aan denken bij onzekerheid. Mocht je het leuk vinden laat dan een reactie achter met waar jij aan denkt bij onzekerheid. Wees niet bang, niets is fout of raar.


2 opmerkingen:

  1. Interessant verhaal ! En vooral de foto vindt ik heel erg passend en mooi gemaakt. Maar mijn vraag aan jou is: Wat betekend onzekerheid dan eigenlijk voor jou zelf ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze foto laat ook een beetje mijn eigen verhaal zien. Ik ben zelf erg onzeker en voel mij niet fijn op plekken waar veel mensen zijn. Het geeft mij een beetje een eenzaam gevoel, omdat ik me wil terugtrekken door de onzekerheid. Ook vind ik het moeilijk om in de spiegel te kijken omdat dat mij een heel ontevreden en ongelukkig gevoel geeft. Hopelijk is jouw vraag zo een beetje beantwoord.

      En bedankt voor je reactie natuurlijk! (:

      Verwijderen