Pagina's

maandag 10 februari 2014

Thee, appelflapjes en een pijnlijke teen.

Hoe het bloggen begon te kriebelen.

Voor Sinterklaas had ik een blad cadeau gekregen waardoor ik een tijdschrift mocht uitzoeken dat ik dan vervolgens een paar keer zou ontvangen. Ik had voor de Fashionista gekozen, omdat ik deze afgelopen zomer had meegenomen op vakantie en hem nog wel eens wilde doorbladeren. Opnieuw was ik er weg van en besloot ook het Blogazine aan te schaffen.

Bloggen heb ik altijd al interessant gevonden evenals mode, make-up, fotografie, schrijven en tekenen. Ik ben nu 17 jaar en zit op een vrij creatieve opleiding waar ik het redelijk naar mijn zin heb. Toch wil ik meer, want ik heb het gevoel dat ik me niet genoeg kan uiten in mijn opleiding. Nu ik twee dagen thuis zit vanwege een nare ingreep aan mijn teen bij de dokter, heb ik besloten dan eindelijk een blog te starten. Beginnend met wat thee, appelflapjes en een pijnlijke teen.

Aangezien mijn interesses heel breed zijn wil ik ook breed zijn in het bloggen. Zo kun je 'Outfits of the day' verwachten, maar ook reviews van bepaalde (make-up) producten, tekeningen of foto's die ik gemaakt heb en graag met jullie wil delen. Natuurlijk zal ik ook mijn favoriete muziek, kleding, boeken en eten delen. Gewoon omdat het leuk is en het veel verteld over een persoon. 

Mijn doel is om dagelijks iets te posten en mensen te inspireren of te helpen met het kiezen van bepaalde producten. Niemand houdt namelijk van een miskoop en waarschijnlijk ben ik niet de enige die graag reviews van anderen leest voordat je iets nieuws aanschaft. (Mochten jullie ideeën hebben voor bepaalde producten waarvan jullie een review willen zien dan zijn deze altijd welkom.)

Voor vandaag is dit denk ik wel genoeg. Morgen meer informatie en misschien wel een eerste review.
 Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin gekregen in dit nieuwe blog avontuur en jullie hopelijk ook. Hierbij nog een plaatje van mijn eerste Fashionista.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten